Dankbaar voor de cursus!

Ze is geboren ons lieve dochtertje Myllena Mae!

De bevalling was heel mooi en niet lang! Ik heb alle golvingen heel goed op kunnen vangen en ben dankbaar voor de cursus!

Bedankt voor alles :)))

Groetjes,

– Sunnery & Doutzen –

Share

Interview Karlijn Brouwer @ MommyProof.TV

In ‘BabyProof’ gaat Liza Sips het gesprek aan met andere bekende moeders. In deze aflevering brengt zij een bezoekje aan het splinternieuwe huisje van mommy-to-be Sanny (zoekt geluk) Verhoeven en krijgen zij een spoedcursus ‘Hypnobirthing’ van Karlijn Brouwer! Benieuwd wat Hypnobirthing inhoud en of dit wellicht iets voor jou is, tijdens je zwangerschap? Bekijk dan snel deze hele vrolijke aflevering!

Share

Karlijn geeft zelfvertrouwen.

“Karlijn geeft je zelfvertrouwen om op je eigen lichaam en intuïtie te vertrouwen, in plaats van mee te gaan in de standaard patroonrollen. Bovendien worden de partners heel goed bij het proces betrokken en krijgen zij een actieve faciliterende rol bij de bevalling”.

– Eva & Errol –

Share

Ik kwam dichter bij mezelf, voel me sterk en krachtig om dit proces uit eigen kracht zonder zorgen te gaan beleven!

“De cursus van Karlijn Brouwer hebben wij als prettig en rustgevend ervaren. Een fijne manier om met het oefenmateriaal aan de slag te gaan. Een manier die goed bij ons aansluit en nog meer verdieping geeft”.

“Ik kwam dichter bij mezelf, voel me sterk en krachtig om dit proces uit eigen kracht zonder zorgen te gaan beleven” – Eveline – 

“Ik ben me meer bewust gaan worden van de ondersteunende rol die ik als aankomende vader heb tijdens het geboorteproces” – Vincent – 

– Evelin en Vincent Keijser Lodder –

Share

Veel inzichten gekregen en vertrouwen!

“Karlijn is een lief en een warm persoon die deze cursus heel leuk en boeiend brengt. Het heeft ons heel erg geholpen waardoor wij een mooie geboorte tegemoet gaan. Raad deze cursus dan ook iedereen aan”.

“De cursus hebben wij als zeer goed ervaren. Wij hebben veel inzichten gekregen en vertrouwen in het lichaam en het geboorteproces. Groepsverband was ook heel leuk, verhalen uitwisselen een warm bad”!

– Frank van Zwol en Partner –

Share

Documentatie & oefeningen waren helder, duidelijk en volledig.

“Karlijn bedankt voor de heldere informatie, de oefeningen en het vertrouwen op een mooie en ontspannen geboorte”.

“De documentatie en oefeningen van de cursus waren duidelijk en volledig.  De beelden hebben zeker geholpen om ontspannen uit te gaan kijken naar de bevalling”.

 – Esther & Victor –

Share