Gratis Introductie

Niet goed voorbereid je bevalling ingaan is niet alleen super zonde, het is vooral niet nodig en doorgaans niet prettig voor je kindje, die immers recht heeft op een fijn geboorteproces.

Je kunt de geboorte van je kindje het best vergelijken met een marathon. Zowel jouw lijf maar ook je kindje moeten hard werken om deze bijzondere transformatie voor elkaar te krijgen. En hoe ga jij je hierop voorbereiden? En gun jij jezelf en je kindje een fijne voorbereiding?​

Of je nu kiest voor een natuurlijke bevalling, een bevalling met pijnbestrijding of je gaat een ingeleide bevalling of keizersnede tegemoet… het feit dat je op deze website rondkijkt betekent dat jij het heft in eigen handen wilt nemen. En dat kan! Een bevalling creëren vanuit kennis, beter inzicht in je opties /keuzes en ontspanning is het beste wat jij je kind en jezelf kunt geven.

Met de fijne wetenschappelijk onderbouwde kennis, tools en technieken creëer je dat mooie geboorteproces zelf.

Wil je weten wat HypnoBirthing van een Mooie Geboorte voor jou en je kindje kan betekenen? Schrijf je in voor een Gratis Introductie.

Deelname aan deze gratis introductie is het fijnst tot ongeveer de 28ste week van je zwangerschap (ben je verder dan 28 weken neem dan contact met mij op).