Hypnobirthing®

HypnoBirthing® is een filosofie als ook een techniek voor het bereiken van een bevredigend, ontspannen en stressvrije methode om te bevallen. Dit bijzondere programma leert jou samen met jouw partner de kunst en de vreugde van bevallen op een meer comfortabele manier. Je leer joe je gebruik maakt van lichaamseigen natuurlijke ontspannende stoffen en dus daarbij de kans van ongemak of medicatie verminderd of zelf elimineert.

Wanneer een vrouw goed voorbereid is op de bevalling en wanneer lichaam en geest in harmonie zijn, is de natuur vrij om te functioneren op de prachtige manier zoals het lichaam bedoeld heeft.

Je zal gefascineerd zijn als je de HypnoBirthing® films bekijkt, waar moeders tijdens het bevalproces, wakker en in een goed humeur zijn. Terwijl ze een rustige, ontspannende bevalling ervaren, wat ook bij jou mogelijk is wanneer je vol vertrouwen bent. Zonder angst die spanning en pijn veroorzaakt.

Door middel van zelfhypnose, speciale ademhalingstechnieken en visualisatie leert HypnoBirthing® je om vertrouwen te krijgen in jouw lichaam en ermee samen te werken. Het leert je de kunst van je natuurlijke bevallingsinstinct te gebruiken. Zoals de natuur dit bedoeld heeft.

Je zult niet in trance zijn of in slaap. Je bent volledig alert, in controle maar heerlijk ontspannen.

Duizenden vrouwen hebben deze techniek en filosofie gebruikt om een ontspannen bevalling en een mooie geboorte van hun kind te creëren.
Ook jij kunt dit bereiken!

Moeder met baby