Ervaringen

“Karlijn is gepassioneerd, super betrokken en heeft een aanstekelijk enthousiasme. In de cursus is ze professioneel. Ze is flexibel in haar aanpak, staat open voor vragen maar weet ondertussen heel goed de tijd te bewaken.

De methode van HypnoBirthing® heeft me tijdens de geboorte van mijn zoontje geholpen om de regie te houden en te blijven ontspannen, waardoor ik makkelijk de weeën kon opvangen. Het is heel snel verlopen en ik kan terugkijken op een hele mooie geboorte!”

– Katarina Temme Pidcock –

“Een prachtige ervaring rijker! Mijn vrouw heeft een tevreden mannetje op de wereld gezet. Vol vertrouwen, met veel plezier en lekker ontspannen. Samen met mijn vrouw een bijzondere zwangerschap en bevallingstijd meegemaakt.

Dit is echt iets wat ik “toekomstige” ouders en baby’s kan toewensen. Een mooie geboorte.”

– Frans Standaar –

“De cursus HypnoBirthing® kan ik aan iedereen aanbevelen. Het is een cursus waarbij je leert te vertrouwen op jezelf, de natuur en je lichaam. Het biedt praktische tools voor ontspanning en vertrouwen. Karlijn geeft deze cursus op een hele fijne, natuurlijke manier. Vol passie, met gevoel en vanuit eigen ervaring. “

– Sarah & David –

“Dankzij de cursus HypnoBirthing® zien wij alles met meer vertrouwen en rust tegemoet! Alleen al dat is absolute winst voor ons. De ademhalingsoefeningen zijn zeker van toegevoegde waarde. “

– Melissa & Jeroen –

“Lieve, betrokken en toegewijde docente die werkt vanuit haar hart.”

– Bas & Boukje –

“Enthousiaste docente! De flow waar ik in terecht ben gekomen vind ik erg prettig. De aanpak en mindset past heel erg bij mij. Nu heel relaxed en zonder angst. Heb er gewoon zin in!”

– Myung –

“Iedere zwangere vrouw zou deze cursus moeten volgen. Het is een ongelooflijk mooie en rustgevende overtuiging dat wij, ons lichaam en ons ongeboren kind, perfect in staat zijn om samen geheel natuurlijk en in zen de geboorte plaatsvinden. Erg krachtig. Karlijn is uitstekend in staat deze overtuiging te laten verzekeren.”

– Debbie –

“HypnoBirthing® geeft je praktische tips om geestelijk klaar te zijn en in alle rust de geboorte in te gaan, samen met je partner en je kindje.”

– Esther & Marninx –

Broers